Welkom bij Nieuw Vosseven

Welkom op de site van Nieuw Vosseven, natuurlijk genieten!

Bij deze stellen wij ons graag even voor; Maikel zorgt voor het overheerlijke eten en Michelle zorgt voor een vriendelijke en gastvrije ontvangst. Uiteraard doen wij dit niet alleen en worden wij ondersteund door een jong en enthousiast team (die heel blie kiekt!)

Ons restaurant is gelegen in de bosrijke omgeving van Stramproy met uitzicht over een prachtig ven midden in het natuurgebied Kempen-Broek. Tevens is Nieuw Vosseven het start- en eindpunt van diverse wandelroutes, dus als u lekker met de hond gaat wandelen is deze ook van harte welkom in ons restaurant. Aan de fietsers is ook gedacht, voldoende stalplaats, reparatiekist en diverse oplaadpunten voor de elektrische fietsers onder ons. Ruiters kunnen hun paard stallen aan de speciale stalplaats gelegen voor het terras.

In ons restaurant heerst een warme en gezellige sfeer. Er bevindt zich voor de kinderen binnen een uitgebreide speelhoek en buiten is ruimte genoeg om te ravotten.

Onze menukaart is zeer uitgebreid met onder andere verse soepen, luxe sandwiches, salades en natuurlijk overheerlijke spareribs en biefstuk.

Voor een kop koffie met gebak bent u bij ons ook aan het juiste adres, onze huisgemaakte bienenstich is al zeer bekend in de omgeving.

Kortom; voor de allerkleinsten, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s; voor ieder is er wat wils.
Wij hopen u graag te verwelkomen in ons restaurant.

Reserveren is gewenst en aan te raden.

Het kan zijn dat u ons gevonden hebt op het trefwoord pannenkoeken. Deze serveren wij niet meer. Wel hebben we diverse kindermenu’s en andere heerlijke gerechten! Voor ieder wat wils.

Bèsse hie, kiekse blie!

Maikel en Michelle van de Meerakker
Nieuw Vosseven
Lochtstraat 28
6039 RV Stramproy
tel. (0031)(0)495-561114
info@nieuwvosseven.nl